Gemeente Enschede

Workshop Singer Songwriters – Die Tolle Woche Hendrik Jan Bökkers

  • Publicatiedatum:

Details

Tijd
-
Locaties
Walstraat 35
7511GG Enschede

Ben jij een creatieve liedjesschrijver? Geef je dan op voor de songwriting workshop met Hendrik Jan Bökkers op 29 september in het Vestzak Theater in Enschede. Uit de aanmeldingen kiezen wij zes geluksvogels die een dag lang gratis met Bökkers mogen schrijven aan een muzieknummer in de streektaal.

HET PROGRAMMA

Deze workshop is onderdeel van Die Tolle Woche, hèt evenement over en voor grensoverschrijdende samenwerking. Aan het programma kunnen zes songwriters meedoen. Zowel aanmeldingen uit Twente als uit Münsterland zijn welkom. Samen met je mede-deelnemers krijg je de hele dag begeleiding van Hendrik Jan Bökkers. Je wisselt ideeën en ervaringen uit met de anderen. Wil je graag samen schrijven? Er is ook een mogelijkheid tot co-writing sessies. Er zijn zowel gemeenschappelijke sessies als individuele break-out sessies.

‘s Avonds sluiten we af met een gezamenlijke presentatie van de gloednieuwe songs aan een klein publiek in het Vestzak theater. Hendrik Jan Bökkers is dan gastheer en zal ook enkele liedjes spelen die avond.

Bekijk alle informatie over deze workshop en het reserveren van jouw plekje via onderstaande knop.

Bekijk alle informatie over deze workshop