Gemeente Enschede

Verduurzaming Monumenten

  • Publicatiedatum:

Details

Doe mee aan de ‘Monitor Verduurzaming Monumenten’ en maak kans op een DUMO*-advies op maat voor uw monument, ter waarde van € 1.000! Of op 1 van de 20 duurzaamheidspakketten.

Verduurzamen maakt wonen in een monument comfortabel en draagt bij aan de CO² reductie, één van de doelstellingen uit het Klimaatakkoord van Parijs. Het zorgt daarmee voor het behoud van monumenten, nu en in de toekomst. De Monitor Verduurzaming Monumenten is een jaarlijks terugkerend onderzoek onder particuliere monumenteigenaren. Het geeft inzicht in het energieverbruik van monumenten en in de belemmeringen die eigenaren ervaren bij het verduurzamen van hun pand.

Kom in actie en doe mee!

Bent u particulier eigenaar van een monument? Doe mee aan dit onderzoek en deel met ons uw bevindingen en resultaten van uw verduurzamingsmaatregelen. Als dank voor deelname, ontvangt u een link naar een online DUMO-kennispakket, speciaal samengesteld voor monumenteigenaren. Boordevol handige tips en links over verduurzaming van monumenten!

Volg deze link voor het onderzoek: Doe mee aan de ‘Monitor Verduurzaming Monumenten!’ | Monumenten.nl

*Duurzame Monumenten (DuMo)