Gemeente Enschede

Open Monumentendag: zaterdag 10 en zondag 11 september

  • Publicatiedatum:

Details

Categorieën

Weekendtip voor september! In het weekend van 10 en 11 september vindt zoals ieder jaar de Open Monumentendag plaats.

Het weekend om de bekende en onbekende parels van Enschede te bekijken. Maar ook om een monument te bezoeken waar u normaal niet kunt komen, zoals dit jaar bv de voormalige theekoepel van landgoed Van Heek, nog net zichtbaar tussen de Oldenzaalsestraat en Staringstraat.

Zin in een wandeling? Een gids neemt u mee door het centrum of Roombeek. Of klim via de smalle trappen van de Grote Kerk naar het stadscarillon. Er is voor iedereen wel iets te doen, u kunt een route plannen langs verschillende locaties.

Nieuwsgierig geworden wat er nog meer te bezichtigen is? Kijkt u dan hier voor het volledige programma: Enschede – Open Monumentendag