Gemeente Enschede

Stadsarchief open tijdens lockdown en feestdagen

  • Publicatiedatum:

Details

Nederland is vanaf 19 december 2021 in lockdown. Stadsarchief Enschede blijft telefonisch en via email bereikbaar tijdens de lockdown en de feestdagen. In navolging van de overheidsregels is ook de studiezaal op afspraak geopend. 

Lockdown

Net als bibliotheken blijft Stadsarchief Enschede geopend tijdens de lockdown. Wij proberen u zo veel mogelijk digitaal of telefonisch te helpen.

De studiezaal van het Stadsarchief is geopend op afspraak. U kunt een afspraak maken op maandag, dinsdag en donderdag ’s ochtends van 10.00-13.00 en ’s middags van 14.00-17.00. In onze gebouwen en in ons contact houden we ons aan de richtlijnen van de overheid.

Feestdagen

Het Stadsarchief is niet bereikbaar op vrijdagmiddag 24 december 2021 en vrijdagmiddag 31 december 2021. Alle overige dagen in deze periode kunt u bij ons terecht.